Despre noi
De 17 ani, Inamstro reprezintă un nume solid pe piața imobiliară atât din Moldova, cât și dincolo de hotarele ei. Astăzi, portofoliul companiei noastre se extinde în 4 țări. Dezvoltăm complexe locative confortabile, în care familiile își găsesc liniștea și armonia, obiecte industriale de complexitate sporită - pentru a satisface nevoile mai multor sectoare și industrii specializate, precum și construcții comerciale și clădiri de birouri pentru cele mai exigente business-uri.
Baner arrow

Istoria companiei

Companii afiliate

Parteneriatele solide și durabile sunt fundamentale pentru Inamstro. Datorită acestor relații obținem acces la cele mai noi tehnologii, materiale și tendințe din industrie, păstrând focusul pe calitatea și aspectul inovativ al proiectelor pe care le dezvoltăm. Împreună reușim să evoluăm și să le oferim soluții imobiliare sustenabile clienților noștri, de care să se bucure mai multe generații.
sdada

Din 2016, compania produce gresie porțelanată - un material de finisare cu proprietăți unice de performanță. Produsele au o absorbție redusă a apei, rezistență ridicată la îngheț, durată lungă de viață și aspect estetic.

logo-ecovent-expert-1-q2jayj1z3hb33vea3ug2hafdelrnfsqwi32dpqmxa8

Servicii de proiectare, executare și montare a sistemelor de ventilare și desfumare conform necesităților și solicitărilor individuale. La fel, compania prestează servicii de proiectare și montare a fațadei ventilate.

termoo-q2jazfybqok4e82hrqo0ek4i739hx7dialwdifa58g

Producători de perlit și amestec uscat - două produse de înaltă calitate, utilizate pe larg în industria construcțiilor și nu doar. Amestecul uscat, fiind o combinație dintre sol și perlit, se folosește la creșterea plantelor și în alte activități agricole.

Kblok-q2jazoevg6vpapq7ecbnizznjk3suhb3brrqtwxlog

Producători de blocuri ceramice premium. Datorită tehnologiilor avansate și materialelor de calitate superioară utilizate în producție, compania se află printre cele mai competitive din industrie. Suntem mândri să construim proiecte imobiliare cu produse de încredere.

Echipa Inamstro

Profesioniștii noștri mereu pregătiți să-ți ofere consultanță și suportul necesar în alegerea proiectului imobiliar potrivit.
Cei care au grijă să te bucuri de o experiență imobiliară de excepție.
Nume Prenume
Nume PrenumeFuncția aici
Read More
Ca fost angajat la Inamstro, am avut o experiență minunată de lucru într-o cultură care încurajează colaborarea și dezvoltarea competențelor. Am lucrat pe proiecte interesante și am apreciat reputația excelentă a companiei în domeniul dezvoltării imobiliare. În general, recomand Inamstro ca un loc de muncă valoros și dedicat dezvoltării angajaților.

Victoria Cernalev

Director vânzari

Igor Panainti

Manager vânzări

Corina Apostol

Manager call-centru

Loredana Parfeni

Manager consultanță online

Sergiu Petica

Manager vânzări

Daniela Ciobanu

Manager online

Inamstro

Cu noi, fiecare familie trăiește sentimentul „CA ACASĂ”

 

Misiunea noastră

Realizări

Descoperă proiectele noastre, prin intermediul cărora ne-am transformat viziunile în realitate.

Scopuri

Scopul nostru e să vă aducem fericire: prin locuința la care ați visat cu familia, prin spațiul comercial în care veți crește propria afacere, prin centre de birouri în care să vă îndepliniți munca cu plăcere și printr-un peisaj urban care să vă facă să rămâneți acasă.
Continuăm să construim spații care nu se rezumă doar la calitate și funcționalitate, dar care vin cu soluții sustenabile și contribuie la dezvoltarea urbană durabilă.

17

ani de activitate

70

blocuri marca INAMSTRO

100 000

m2, capacitate de construcție anuală

1200

angajați INAMSTRO