Newton House
str. Ioana Radu 27 Baner arrow

DESPRE PROIECT

Complexul Newton House – vă învită în blocul viitorului, unde ecare apartament se identi că cu prospețimea și liniștea locației perfecte, între strada Ion Creangă și strada Belinski. Aici nu există compromis între calitate și utilitate, blocul modern de tip SMART HOUSE vă scutește de o sumedenie de griji cotidiene și stres, și vă oferă în dar tot timpul liber pentru cei dragi. Cu alte cuvinte, vă invită acasă.

Acum nu mai aveți nici o grijă pentru apartamentul dumneavoastră, îl gestionați după bunul plac prin intermediul unui smartphone, în regim online – fapt accesibil pentru ecare și în orice moment. Sistemul de Telemetrie va colecta în regim automat toate datele contoarelor (gaz, electricitate, apă), iar această facilitate vă ușurează rutina lunară printr-un sistem al viitorului, accesbil în prezent prin intermediul complexului rezidențial Newton House.

Siguranța locatarilor este elementul de bază al confortului de acasă, iar noi le-am prevăzut pe toate. Acum accesul în incinta blocului se realizează direct prin intermediul telefonului mobil al bene ciaru-lui.

Mai mult decât atât, supravegherea video permanentă a curții, monitorizarea non-stop a scurgerilor de gaze și apă, gestiunea evacuărilor deșeurilor și gestiunea iluminației cu o amplasare intelegentă a elementelor în întregul cartier, toate acestea și nu numai, reprezintă grija pe care o purtăm față de dumnevaostră și cei dragi, cu care împărțiți bucuria clipelor petrecute acasă.

Din pasiune pentru confort, pentru că știm cât de importantă este singuranța familiei și timpul petrecut împreună.

Te așteptăm împreună cu familia în noua ta casă!

Pentru informații mai detaliate despre Complexul rezidențial Newton House, dar și despre posibilitatea de a intra în posesia unui apartament în acest bloc, ne puteți contacta la nr. de telefon: +373 790 777 55

Facilități

De ce Newton House?

Achitare în rate fără comisioane

Sistem modern de telemetrie

Standarde înalte de construcție adaptate normelor europene

Acces prin telefon, iluminație inteligentă

Localizare

Ansamblul rezidențial Newton House Buiucani este amplasat între două artere principale ale sectorului Buiucani, Ion Creangă și Vissarion Belinskii, pe str. Ioana Radu, 27A – într-o zonă liniștită, dar aproape de tot ce ai nevoie.