Ansamblul rezidențial RIVIERA din orașul Orhei este amplasat pe str. C. Stamati, în imediata apropiere a parcului de distracție ORHEILAND.

Accesul simplu şi rapid la transportul public asigură deplasarea cu ușurință spre orice sector al orașului. În apropiere se găsesc: grădiniță,liceu, farmacie, supermarket. RIVIERA este ansamblul rezidențial unde să te simți în siguranță și să beneciezi de confort într-o clădire cu design modern, bucurându-te alături de cei dragi de daruile naturii din preajma noului vostru apartament.Alege să locuiești într-un loc special proiectat pentru confort deplin. Ansamblul rezidențial RIVIERA este locul unde ecare detaliu arhitectural a fost gândit pentru ca tu să i pe deplin mulțumit, iar facilitățile ansamblului sunt indispensabile unui trai liniștit și relaxant. Parc în apropiere, centre comerciale, unități de învățământ, centre sanitare- doar câteva dintre avantajele alegerii ansamblului rezidențial RIVIERA.

Darea în exploatare: 2022

În blocurile locative cu 5 etaje sunt planificate apartamente:

  • cu 1cameră, suprafața de 41.7m2, 43.5m2;
  • cu 2 camere, suprafața de 57.2m2;
  • cu 3 camere, suprafața de 64.6m2, 72.70m2

CONSTRUCȚIILE SE DESFĂȘOARĂ ÎN CONFORMITATE CU STANDARDELE UE, IAR TOATE APARTAMENTELE VOR DISPUNE DE:

  • Termopane pro l german (REHAU 5 camere);
  • Centrală termică de ultimă generație, ampalsată individual pentru ecare apartament și conectată la calorifere de calitate superioară;
  • Pereţii albi prelucraţi cu amestec uscat;
  • Pardoseală turnată;
  • Toate comunicaţiile conectate la apartamentele dotate din start cu contoare (gaz, energie electrica, apeduct).
Pentru informații detaliate despre ansamblul rezidential Riviera din Orhei, dar și despre posibilitatea de a intra în posesia unui apartament în acest bloc, te rugăm să ne contactezi la nr. de telefon: 068077700; 060177755; 060177744.

Complexul locativ din strada C. Stamati – atmosfera de liniște și pace, în apropiere de centrul orașului.

Plan etaj