Liviu Deleanu
str. Liviu Deleanu 10/1 Baner arrow

Darea în exploatare: Decembrie 2024

ÎN RATE 5 ANI

DESPRE PROIECT

Ansamblul rezidențial LIVIU DELEANU este situat în imediata vecinătate a parcului L. Deleanu din sectorul Buiucani al mun. Chișinău.

Proiectul este poziționat în mijlocul naturii. Astfel, casa ta din acest ansamblu rezidențial, aflat departe de ritmul alert al societății moderne, va fi locul tău perfect de contemplare, relaxare și liniște.

Complexul este compus dintr-un număr de 18 case cu 6 etaje fiecare (Parter + 4 Etaje + Penthouse). 

Imobilele din zona pietonală vor dispune de spații comerciale unde se vor oferi servicii complete rezidenților ansamblului.
Complexul este compus dintr-un număr de 18 case cu 6 etaje fiecare (Parter + 4 Etaje + Penthouse). Imobilele din zona pietonală vor dispune de spații comerciale unde se vor oferi servicii complete rezidenților ansamblului.

Casele vor fi construite în etape, prima fază fiind deja în execuție cu 6 blocuri care vor fi date în exploatare în timp de 24 de luni.

Te așteptăm împreună cu familia în noua ta casă!

Pentru informații mai detaliate despre Complexul rezidențial Liviu Deleanu, dar și despre posibilitatea de a intra în posesia unui apartament în acest bloc, ne puteți contacta la nr. de telefon: +373 790 777 55

Facilități

De ce Liviu Deleanu?

19 blocuri a câte 6 etaje fiecare (parter + 4 etaje + penthouse-uri)

Parcări subterane și la suprafață, separate pentru fiecare bloc

Propria zonă pietonală, 4 terenuri de joacă diferite

Acces limitat pe teritoriul complexului, supraveghere video

Localizare

Complexul Liviu Deleanu – micul cartier european al sectorului Buiucani!