N. Testemiţanu

Acest ansamblu rezidențial reprezintă o oază urbană ce combină eleganța arhitecturală cu confortul modern, oferind locuitorilor săi o experiență unică de trai.

99

Apartamente

8

Spații comerciale

Un proiect rezidențial exclusivist în inima capitalei

Str. Nicolae Testemiţanu 12
or. Chișinău

Teren de joacă
pentru copii

Apartamente,
47-100 m²

Locuri de parcare
x

Fațada

Elementele de sticlă sunt integrate cu măiestrie în designul arhitectural, oferind o transparență captivantă și permițând luminii naturale să pătrundă abundent în interiorul fiecărei locuințe. Vitraliile îmbogățesc estetica fațadei, adăugând o notă de culoare și lumină, iar finisajele metalice completează aspectul modern și dinamic al ansamblului rezidențial. 

Aceste elemente nu sunt doar parte din designul exterior al clădirii, ci reflectă și atenția acordată calității și durabilității. Sticla de înaltă calitate asigură izolare termică și acustică, oferind un confort termic optim, iar piatra reliefată și finisajele metalice rezistente contribuie la menținerea aspectului estetic al fațadei în timp.

Fiecare detaliu al complexului rezidențial, de la piatra reliefată la vitralii și elementele de metal, este integrat armonios pentru a crea un mediu de trai luxos și confortabil pentru locatarii săi. În întregul său, fațada complexului reflectă nu doar o abordare estetică, ci și o preocupare pentru funcționalitate, durabilitate și eleganță atemporală.

Alege apartamentul

Apartamentele sunt spații bine compartimentate, care oferă un nivel crescut de funcționalitate și utilitate.

  • Alege toate
  • 1 cameră
  • 2 camere
  • 3 camere
  • 4 camere
Close
Apartamente1
46.55 m²
Apartament cu 1 cameră
Apartamente1
46.80 m²
Apartament cu 1 cameră
Apartamente1
67.75 m²
Apartament cu 2 camere
Apartamente1
74.55 m²
Apartament cu 2 camere
Apartamente1
74.90 m²
Apartament cu 3 camere
Apartamente1
75.40 m²
Apartament cu 3 camere
Apartamente1
75.60 m²
Apartament cu 3 camere
Apartamente1
81.10 m²
Apartament cu 3 camere
Apartamente1
82.90 m²
Apartament cu 3 camere
Apartamente1
92.75 m²
Apartament cu 4 camere
Plan etaj tip

În proiectarea apartamentelor s-a urmărit optimizarea distribuției spațiului. Acest lucru presupune crearea unor zone distincte pentru activități precum odihna, gătitul, luarea meselor și lucrul de birou, fiecare având un rol bine definit și bine delimitat. Astfel, se evită supraaglomerarea și se creează un flux natural între diferitele zone ale locuinței. 

O altă caracteristică importantă a apartamentelor bine compartimentate este utilizarea inteligentă a mobilierului și a soluțiilor de depozitare. Spațiile de depozitare integrate în designul interior al apartamentului permit organizarea eficientă a lucrurilor personale, contribuind astfel la menținerea unei atmosfere ordonate și plăcute.
De asemenea, iluminatul și circulația aerului sunt aspecte esențiale în crearea unei atmosfere plăcute și sănătoase în interiorul apartamentului. Ferestre mari și bine plasate permit pătrunderea luminii naturale și asigură o ventilare corespunzătoare a spațiului.

În concluzie, apartamentele bine compartimentate reprezintă o soluție ideală pentru cei care apreciază funcționalitatea și eficiența în utilizarea spațiului locativ. Prin planificarea atentă la detalii, aceste locuințe pot deveni adevărate oaze de confort și utilitate în viața de zi cu zi a locatarilor.

Holurile

Designul și arhitectura holului de la intrare sunt proiectate să ofere o atmosferă plăcută și primitoare. Acesta va fi amenajat în stil modern și finisat cu materiale de înaltă calitate, cum ar fi marmura, granitul, oglinda și lemnul prețios.

Lobby-ul se va extinde printr-o terasă comună concepută conform unui design peisagistic meticulos, îmbogățită cu arbori, bănci elegante, elemente decorative subtile și un sistem de iluminare care va crea o ambianță caldă și primitoare. Toate aceste elemente vor accentua stilul și tematica proiectului rezidențial, iar locatarii vor putea beneficia de un spațiu pentru socializare, relaxare și petrecerea timpului liber.

Pentru o consultație în alegerea imobilului potrivit sună la numărul 0790 777 55