Apartamente de la 1200€ m2 Sună acum

Complexul Newton House – vă învită în blocul viitorului, unde ecare apartament se identi că cu prospețimea și liniștea locației perfecte, între strada Ion Creangă și strada Belinski. Aici nu există compromis între calitate și utilitate, blocul modern de tip SMART HOUSE vă scutește de o sumedenie de griji cotidiene și stres, și vă oferă în dar tot timpul liber pentru cei dragi. Cu alte cuvinte, vă invită acasă.

Acum nu mai aveți nici o grijă pentru apartamentul dumneavoastră, îl gestionați după bunul plac prin intermediul unui smartphone, în regim online – fapt accesibil pentru ecare și în orice moment.Sistemul de Telemetrie va colecta în regim automat toate datele contoarelor (gaz, electricitate, apă), iar această facilitate vă ușurează rutina lunară printr-un sistem al viitorului, accesbil în prezent prin intermediul complexului rezidențial Newton House.

Siguranța locatarilor este elementul de bază al confortului de acasă, iar noi le-am prevăzut pe toate. Acum accesul în incinta blocului se realizează direct prin intermediul telefonului mobil al bene ciaru-lui.

Mai mult decât atât, supravegherea video permanentă a curții, monitorizarea non-stop a scurgerilor de gaze și apă, gestiunea evacuărilor deșeurilor și gestiunea iluminației cu o amplasare intelegentă a elementelor în întregul cartier, toate acestea și nu numai, reprezintă grija pe care o purtăm față de dumnevaostră și cei dragi, cu care împărțiți bucuria clipelor petrecute acasă.

Din pasiune pentru confort, pentru că știm cât de importantă este singuranța familiei și timpul petrecut împreună.

Darea în exploatare: Tranșa 1 – 2021. Tranșa 2 –2022
 
 
Acasă este un loc special, de aceea am prevăzut totul pentru confortul tău și al celor dragi:

  • Loc pentru odihnă;
  • Teren de joacă pentru copii;
  • Stadion;
  • Parcări supraterane;
  • Parcări subterane;

Pentru informații mai detaliate despre Blocul locativ Newton House, dar și despre posibilitatea de a intra în posesia unui apartament în acest bloc, te rugăm să ne contactezi la nr. de telefon: 060177755; 060177766.

Vă așteptăm acasă: complexul locativ Newton House!

Plan etaj

Plan etaj bloc 1

Plan etaj

Plan etaj bloc 2